VERGİ HAFTASI BAŞLADI
25 Şubat - 03 Mart 2013 tarihleri arasında kutlanacak olan vergi haftası etkinlikleri kapsamında Vergi dairesi Müdürlüğü heyeti Gerede Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Başkan Mustafa ALLAR ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı nın karşıladığı ziyaret de Gerede Vergi Dairesi Müdürü Kamil Kabadağı ,Müdür yardımcısı Cevat Bostancıoğlu ve Gelir Uzmanı Fuat Kaya bulunurken
Gerede Vergi Dairesi Müdürü Kamil Kabadağı her yıl olduğu gibi bu yılda 25 Şubat - 03 Mart 2013 tarihlerinin vergi haftası olarak kutlanacağını.bu kapsamda Atatürk anıtına Çelenk koyma ile başlayan etkinliklerin Kaymakam bey başta olmak üzere ziyaretlere başladıklarını ve Ticaret ve sanayi odamızı da ziyaret etmekten mutlu olduklarını dile getirdi. Yükümlülüklerini zamanında yerine getiren bazı mükelleflerin de ziyaret edilerek onurlandırılacağını sözlerine ekledi.Sözlerine
“Vergi haftası kutlamalarındaki amacımız; vatandaş ve vergi mükelleflerinin vergiyi gönüllü ödeme alışkanlıklarının arttırılması, toplumda vergi bilinci ve alışkanlığının ön plana çıkartılması, sağlıklı bir vergi bilincinin toplumun tüm katmanlarına yaygınlaştırılmasını sağlamak ve mükellefleriniz ile vergi idaresi arasında güvenilir temellere dayalı ilişkiler yaratmaktır.
sorumluluk bilincinde hareket eden vatandaşlara teşekkür ederek, şu ifadelere yer verdi; "Gerçek kazançlarını beyan ederek vergilerini ödeyen tüm mükelleflerimize ve yaptıkları harcamalar karşılığında belgelerini alarak kayıt dışı ekonomi ile mücadele çerçevesinde sorumluluk bilinci içerisinde hareket eden tüm Gerede Ticaret ve Sanayi üyeleri ve Gerede halkına teşekkür ederiz diyerek sözlerini noktaladı. Gerede tso Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa ALLAR ise ziyaret den dolayı mutlu olduklarını vergi haftasının ülkemiz ilimiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını diledi.Verginin kutsal olduğunu söyleyen Allar şükürler olsun ki bu konuda Gerede insanının duyarlı olduğunu ve dişinden tırnağından artırarak devlete borcum olmasın düşüncesini taşıdığını söyledi.
|