Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Gerede Ticaret ve Sanayi odası Meclis Üyelerini Ziyaret etti.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a yeni Belediye Hizmet Binası Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak ve beraberinde yönetim ve meclis üyeleri Gerede Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Geredetso Yönetim kurulu başkanı Ersin Kaşka Başkan Yardımcısı Muharrem Kazan Genel sekreter Şerafettin Dağyıldızı tarafından karşılanan heyet Gerede yi ziyaret etmekten mutlu olduklarını dile getirirken Geredetso hizmet binası Konferans salonu misafirlere gezdirildi .