Gerede Ticaret ve Sanayi odası  gelenek haline getirdiği dar gelirli ailelere yönelik gıda yardımlarını bu sene de gerçekleştirdi. TOBB ve kurum katkılarıyla şehir merkezi ve köylerde tesbiti yapılan başta Suriyeli kardeşlerimiz olmak üzere 912 aileye bayram öncesi gıda yardımında bulunuldu.

İçerisinde ana ihtiyaç maddeleri olan banyo sabunu ve sıvı bulaşık deterjanı,ayçiçek yağı, toz şeker,çay,prinç,zeytin,makarna,salça,hazır çorbadan oluşan paketler bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.Maddi değeri 40.000,oo-TL olan paketler sonucu maddi durumu yetersiz olan ailelere  yardımcı olunmaya çalışıldı.
Bu güne kadar TOBB ve Geredetso olarak bu tür yardımları 14 yıldır sürdürdüklerini belirten Geredetso başkanı Ersin Kaşka “Rahmet kapılarının ardına kadar  açıldığı paylaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu güzel ayda bir ailenin dahi yüzünü güldürebildik isek  ne mutlu bize” diye konuştu.

Kaşka ,  Gerede Ticaret ve Sanayi Odası camiasının ve halkımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı da kutlarken,  Suriye başta olmak üzere tüm İslam coğrafyasına Allah CC  tez zamanda barış ve huzur nasip eylesin dedi.