Gerede Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri;Başkan Fikret Orman’ı kulüp binasında ziyaret etti.
Akaretler'de gerçekleşen ziyarete; Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Demirdaş, Hüseyin Yüksel, Ahmet Güzelce, Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı ve Ömer Alibaşoğlu katıldı.Futbol kulüplerinin yaz aylarında kamp için Ziyaret ettiği ilçemize 1992-93 sezonunda gelerek kamp yapan Beşiktaş Kulübüne Gerede Arkut yaylalar bölgesinde  kendi tesislerini yapması konusunda Geredetso tarafından ilçemizin doğal güzellikleri ile tesis yapılabilecek alanlar konusunda hazırlanan detaylı rapor Kulüp başkanı Fikret Ormana bizzat sunuldu.    Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Fikret Orman öncelikle Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini böyle bir adım için kutluyorum.İnşallah yaptığımız görüşmeler sonucu en kısa zamanda bizzat kendimde katılarak raporunuzda bulunan yerleri beraber görerek hayırlı adımlar atmaya çalışacağını belirtdi.Geredetso Yönetim Kurulu Başkanı ersin Kaşka ise ülkemizin en Güzide Kulüplerinden Beşiktaş Kulübünde olmaktan son derece mutlu olduklarını ve bizleri misafir eden sayın başkana Geredeliler ve Beşiktaş’a Gönül verenler adına Teşekkür ediyorum.Böyle bir yatırımı Geredeliler olarak çok istediklerini Gerede halkı olarak arkasında olduklarını  İnşallah sayın Başkan ve ekibi Geredemizin doğal güzelliklerini  gördüğünde Allah (cc) ın Gerede yaylaları ve Esentepe yi  ayrı bir resmettiğini   göreceğini söyledi.Daha sonra Fikret Orman'a ismi yazılı  Geredespor forması tüylü Deri halı ve Kemer seti ile Gerede somunu takdim edildi.