Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Kuyumcular  meslek komitesi yeni İlçe emniyet müdürü  ile tanıştı.
          Geredetso meclis toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İlçe emniyet Müdürü Memduh Uysal Komiser Ali Kurt ve Komiser Yunus Efe katılırken Kuyumcular Abdullah Özkul,Bayram Demirer,Cemalettin Kurtipek,Durmuş Ali Berber,Erol Erdoğan ,Erdoğan Kardeşler Ltd.Şti.(İsmail Erdoğan,Kuyumcu Metin Kuyumculuk Ltd.Şti(Metin Apaydın)Murat Duman ve Mustafa Yılmaz katılırken heyeti Geredetso Yönetim Kurulu başkanı Ersin Kaşka,Meslek komitesi Başkanı Erol saraç ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı karşıladı Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ilçemiz ekonomisinin önemli mihenk taşlarından kuyumcuları tam kadro kurumumuzda görmekten mutlu olduğunu ve belli dönemlerde değişik sektörleri toplayarak sorunlarına çözüm aradıklarını dile getirdi..İlçe emniyet müdürü Memduh Uysal ise Gerede de faaliyet gösteren kuyumcu  işadamları ile tanışmaktan memnun olduğunu  ve kurum olarak sizlerden gelen istek ve sorunları beraber çözmeye çalışacaklarını ve her konuda ortak akıl üreteceklerini söylerken  kapılarının sizlere ve tüm Geredelilere açık olduğunu söyledi.
        Çalışma saatleri olarak kuyumcular  Yaz aylarında sabah 08:00 de açılırken akşam 20:00 de kapanacak Kış aylarında ise Sabah 08:30 açılış ve 18:00 de kapanacak.