Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Meclis Başkanı İbrahim Sadi Özalp, Meclis Başkan Vekili Burhan Demirses, Yönetim Kurulu Üyeleri Eşref Zeftçi, Hüseyin Yüksel, Meclis Üyeleri Ahmet Güzelce ve Genel sekreter Şerafettin Dağyıldızı’ndan oluşan heyet  Düzce TSO ya ziyaret de bulundu.Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Albayrakoğlu, Ekrem Gökçe, Hayati Eğilmez, Meclis Üyesi Ünsal Karslıoğlu Genel sekreter Tuncay  ve önceki dönem  Düzcetso Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük hazır bulundular.
 Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka bölge odalarının birlikte hareket etmesinin önemine vurgu yaptı.Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır Geredetso nun odamıza ziyareti dolayısı ile son derece memnun olduklarını dile getirdi.  Gerede’nin sembol ürünlerinden Bakır İbrik hediye edildi.. Toplantı karşılıklı fikir alışverişleriyle devam etti.