Gerede Ticaret ve Sanayi Odası İlçe de bulunan banka şube müdürleri ile bir araya geldi.Geredetso yönetim kurulu başkanı Ersin Kaşka ve Genel sekreter Şerafettin Dağyıldızı tarafından karşılanan şube müdürlerinden toplantıya Garanti Bankası Baler Yılmaz ,Halkbank Fuat Erpulat, İşbank  Serkan Arıcan ,Vakıfbank Metin Cankurtaran Yapı Kredi Bankası Güven Kılıçarslan,Zıraat Bankası Birol Bingöl katıldılar.Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka şube müdürlerinin toplantıya icabet etmeleri nedeniyle teşekkür etti.Gerede ekonomisi ve odamızın ekonomiye katkılarından bilgiler veren kaşka üyelerden bankalardan finans konusunda yansıyan sıkıntılardan bahsetti. Daha sonra şube müdürleri Gerede ekonomisi ile ilgili görüşlerini dile getirirken kendi pencerelerinden yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler.Ortak fikir olarak finans konusunda sorunları nasıl aşabiliriz sık sık bir araya gelerek Gerede ye neler  katabiliriz oluştu.Ayrıca ilerleyen günlerde şube müdürlerinin katılımıyla Gerede Uygulamalı bilimler Yüksek okulu Bankacılık ve Finans bölümü öğrencileri ile bir araya gelerek verilebilecek katkılar tartışıldı.