Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Meclis Başkanı İbrahim Sadi Özalp, Meclis Başkan Yardımcısı Burhan Demirses, Yönetim kurulu üyesi Hüseyin Yüksel,Meclis üyesi Ahmet Güzelce,Kadir Afşar  ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı’ndan oluşan heyet yeni valimize görevinde başarılar dilediler.

Bolu valisi Aydın BARUŞ heyetin ziyaretlerinden dolayı son derece memnun olduğunu  belirterek teşekkür etti.

GTSO Başkanı Ersin Kaşka tarafından Gerede ekonomisi hakkında brifing verilirken, Vali Baruş katılımcıların sektörleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Özellikle yokolmaya yüz tutmuş bakırcılık başta olmak üzere el sanatları sektörlerinin ilçe de dünü bugünü tartışıldı.