Gerede Ticaret ve Sanayi Odası HSYK üyesi hemşehrimiz Mehmet Yılmaz'ı ziyaret etti.Ziyarete Geredetso Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka,Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yüksel ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı katılıdı.

Hâkim ve Savcılar Yüksek Kurulu'na  seçilen ve 2. Daire Başkanlığına atanan hemşehrimiz Mehmet Yılmaz Geredetso Yönetiminin ziyaretinden son derece memnun olduğunu ve bu ziyaretlerin kendisini onurlandırdığını ve güç verdiğini dile getirdi.Başkan Ersin Kaşka ise Geredeli bir hemşehrimizin böyle güzide bir makama seçilmesinden dolayı  mutlu olduklarını ve başarılarının devamını diledi. Geredenin sorunları ve neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.