Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Nar Trade E-Pazaryeri İşbirliği

• 12.12.2019
  • alibalaban

Geredetso Üyeleri İhracat konusunda platform desteğine kavuşuyor.Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ve Milli Endüstriyel İhracat PlatformuTOBB ETÜ Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Garaj da kurulan "B2B e-commerce" platformu nar-trade arasında işbirliği protokolü imzalandı.Yapılan protokolle üyelerimiz 2 yıl boyunca premium paket olarak ücretsiz hizmet alacaklar.Nar Trade adına Kurucu sayın Çağrı Talay ve Genel Müdür Yardımcısı sayın Osman Çalışkan ve Geredetso adına  Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı sayın Hüseyin Yüksel ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı işbirliği protokolünü imzaladılar.İmza töreni sonrası yapılan  tanıtım toplantısında açılış konuşması yapan Geredetso Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız sayın Hüseyin sayın Hüseyin Yüksel  Dünya küçüldü E-Ticaretin önemini hepimiz biliyoruz.Ürünlerimizi yurtdışına satamıyorsak küçülmeye mahkumuz. Türkiye Odalar Borsalar Birliği başkanımız sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu  e- ticaretin gelişimi için her platformda desteğini bizlerden esirgemiyor. Dünya ticareti her geçen gün gelişmekte. E- ticaret sınırlı bir alanda değil tüm sektörlerde büyüyor insanlar gecenin üçünde yemek istiyor,nöbetçi restaurantlar var  e-ticaret geçemiyorsak  firmalarımızın  ayakta kalma şanslarının her geçen gün bitiyor.Gü. gelecek AVM ler kapanmak zorunda kalacak .Bu protokolle

Üyelerimiz 106 Farklı Dilde Çeviriyle 106 ülkeye pazar elde edecek. Bu platformda yer alan 5. Odayız. Bu protokol  tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Kurucu  Genel Müdür Çağrı Talay; 4 senedir Ankara’da bulunuyorum. Üç buçuk senedir platformumuzun gerek yazılımından gerek test aşamasının yürütülmesinde ben ve tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte ciddi emek sarf ettik. Bu kapsamda yazlım sürecimiz bir buçuk, iki yıl sürdü. Platformun hem Türkiye’de hem de yurtdışında ödem alabilmesine, gerekli koşulların tam anlamıyla hem hukuksal hem de idari zeminde yönetilmesine katkı sağlamak anlamında 6 aylık test sürecimiz sürdü.Geredetso ya üyelerinin ufkuna katkı verdiği için teşekkür ediyorum. Trade Kurucusu sayın Çağrı Talay Alıcı ve satıcı firmaların 'üretici, ihracaçtı, ithalatçı, toptancı' ürün, yarı ürün, hammadde ürün gruplarında kurumsal ve bireysel alış-satış yapmak için bir araya geldiği yenilikçi endüstriyel e-pazaryeri platformu olan ve KOBİ'lerin e-ticareti etkin bir rekabet unsuru olarak kullanmalarına öncülük etmek için kurulan Sanayiye, kurumlar arası toplu ticarete, firmalara hitap eden, dünyadaki yaygın ifade ile "B2B e-commerce" platformu nar-trade odamız üyelerinin e-ticaret konusunda profosyonel destek almaları ve pazar ağlarını yurtdışı dahil artırmaları konusunda destek olmak amacı ile nar-trade ile protokol yapılarak destek alınması konusunda çalışma başlatıldı.Üyelerimiz protokol sonrası destek alarak nar-trade palatformunda yer alarak Endüstriyel alanda Her Şeyi Bulabileceğiniz Bir E-Pazaryeri & İhracat Platformu !
 Türkiye'nin ilk online endüstriyel pazar yeri ve ihracat platformu Nar.Trade, ürün çeşitliliği, avantajlı fiyatları ve %100 güvenli alışverişe olanak sağlayan Sıfır Risk Sistemi ile kurulduğu günden bu yana endüstriyel alışverişin en çok tercih ettiği e-ticaret platformlarından biri olmaya devam ediyor.

Türkiye’nin her yerinden yüzlerce üreticiyi bir araya getiren Nar.Trade kurumsal satıcılar için işlerini kolayca e-ticaretle büyütme fırsatı yaratıyor. Gıda’dan tarım ve hayvancılığa, inşaat malzemelerinden endüstriyel makine ve makine parçalarına mobilya’dan giyim-tekstile kadar toplam 6 kategoride binlerce ürünü üreticisinden avantajlı fiyatlarla sunuyor.

Pek çok sektörde ihtiyacınız olacak tüm ürünleri endüstriyel B2B alışverişinin ilk adresi nar.trade’de bulabilirsiniz. Giyim & Tekstil, Makine ve Makine Parçaları, Mobilya, Gıda, Tarım & Hayvancılık, İnşaat & Yapı Malzemeleri kategorilerimize göz atarak alacağınız ürünü inceleyebilir, fiyatlarını görebilir ve üretici firmalardan anında kolayca sipariş edebilirsiniz.
 Sistem nasıl çalışır?,sisteme nasıl girilir ? konusunda üyelerimiz  ocak ayı içerisinde tekrar bilgilendirme eğitimine çağrılacak ve birebir firma ziyaretleri gerçekleştirilecek.Nar Trade olarak katkılarından dolayı teşekkür ediyor,Protokolün ilçe ekonomisine ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz.
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Nar Trade E-Pazaryeri İşbirliği