İletişim Hattı +90 (374) 311 67 11

GEREDETSO KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ SEÇMEN LİSTELERİ

• 13.02.2019

Kadın ve Genç Girişimci Kurulları Seçimleri 27 Şubat'ta!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda, TOBB’a bağlı Oda ve Borsalarda, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu için seçim listeleri belli oldu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden sisteme girişi yapılarak yönetim kurulunca onaylanmış bulunan ve odamıza gönderilen kesinleşmiş TOBB İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları Seçmen Listeleri askıya çıktı.
TOBB İl kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi  ile İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00 - 16:00 saatleri arasında GEREDETSO hizmet binasında yapılacak.
İl Kadın ve Genç girişimciler icra komitesi Üyeliği adaylık başvurusunda bulunacakların 11 - 18 Şubat 2019 tarihleri arasında bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını teşvik eden Adli Sicil Belgesi ile birlikte mesai saati bitimine kadar GEREDETSO’ya başvurmaları gerekiyor.
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Çalışma Usul ve Esasları ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslarına,
http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinde erişim sağlayabilirsiniz.
Seçmen listeleri ile seçim tarihi yeri ve saati 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren Odamız Hizmet Binamız duyuru panosu ve internet sayfasında Duyurulmaya başlamıştır.
Başvurusunu tamamlamış icra komitesi üyeliği adaylarının yer aldığı liste, 22 Şubat 2019 Cuma günü mesai başlangıç saatinden (08.30) itibaren Oda'mız ilan panosundan duyurulacaktır.

• GEREDETSO KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ SEÇMEN LİSTELERİ