Geçtiğimiz günlerde yayımlanan kararname ile Gerede Kaymakamlığına atanan İlçe Kaymakamımız Sayın Cengiz Ünsal Bey Gerede Ticaret ve Sanayi Odası'na iadeyi ziyarette bulundu. Kaymakam sayın Cengiz Ünsal ve beraberinde İlçe Emniyet müdürü Ali Doğan Gür Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Halıcıoğlu,Meclis Başkan Yardımcısı Burhan Demirses, Meclis Üyeleri Mustafa Bilen ve Yılmaz Turçin ile Genel sekreter Şerafettin Dağyıldızı tarafından Kurum önünde karşılandı. Kurum birimleri gezilerek geredetso tanıtıldı.  Yönetim Kurulu başkanı Ersin Kaşka sayın kaymakamım Gerede Ticaret ve Sanayi odasına hoş geldiniz ziyaretiniz nedeniyle Geredetso camiası adına teşekkür ediyor; Yeni görevinizin İlçemize ülkemize hayırlar getirmesini ve güzel işlere imza atmanızı diliyoruz derken başkan Kaşka tarafından oda faaliyetleri ve Gerede Ekonomisi hakkında brifing verildi. Kaymakam  Cengiz Ünsal ise inşallah Hep beraber Gerede için yeni projeler gerçekleştireceğiz. Gerede Ticaret ve Sanayi Odasının görüş ve önerileri bizim için önemli misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum dedi.