İlçe Kaymakamımız sayın Arslan Yurt Beyler ilçemizdeki görevinin sona ermesi nedeniyle veda ziyaretinde bulundular.Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Başkan Yardımcısı Muharrem Kazan,yönetim kurulu üyesi Hasan Demirdaş,meclis üyesi Mustafa Bilen ve Genel sekreter Şerafettin Dağyıldızı’nın katıldığı veda ziyaretinde   Gerede yi unutmayacağını dile getiren Arslan Yurt bu güzel ilçenin tüm kurumları ile ahenkli bir şekilde hizmet ettik. Gerede geleceği parlak bir şehir. Kamu görevlisi olarak süremiz bittiğinde ülkenin her köşesi bizim için yeni görev yeri oluyor. Tekirdağ’da kapımız tüm Geredelilere açık derken Yönetim Kurulu başkanı Ersin Kaşka ise  kaymakam bey her zaman yanımızda oldu her etkinliğimizde kendisini yanımızda görmek bizlere güç verdi. Kendilerine ilçeye yaptıkları katkılar nedeniyle teşekkür ederiz. Yeni görev yerleri Tekirdağ/Süleymanpaşa da başarılılar dileriz dedi.