Gerede Ticaret ve Sanayi Odasınca 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun hakkında  bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek.

12 Ekim Çarşamba günü saat 14:00 de Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda Bolu il Defterdarı Zekai Dede ve ekibi ile SGK il Müdürü Erhan ÇAVUŞ' un katılımları ile bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanununun detayları anlatılacak.Sosyal Güvenlik kurumuna olan borçlar,vergi borçları,stok affı,matrah artırımı gibi detayları olan bu önemli bilgilendirme toplantısına Geredetso üyeleri,esnaflar ve Gerede halkı davetli.Önemli bilgilerin verileceği bu toplantıyı kaçırmayalım.