Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Sayın Yüksel Coşkunyürek,Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin Geredetso’da

Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Sayın Yüksel Coşkunyürek,Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin,Milletvekillerimiz Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun dan oluşan heyet Gerede Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Ziyarete İlçe Kaymakamımız Arslan Yurt,Belediye Başkanı Mustafa Allar,Akparti il başkanı Nurettin Doğanay,İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer,Belediye meclis üyelerinden oluşan heyette eşlik etti.
Yönetim kurulu başkanı Ersin Kaşka tarafından üyelerin genel sorunları başta olmak üzere ilçenin ekonomisi ve son dönemlerde yapılan projeler hakkında bribing verilirken demiryolu isteği  konusunda ilçe halkının beklentisinden bahsetti.
Daha sonra kürsüye genel Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile devamlı iştirare içinde olduğunu ve kendisine iletilen sorunlara çözüm bulma konusunda uğraş verdiklerini dile getirdi.
Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakan Yardımcısı  Yüksel Coşkunyürek ise program yoğunluğundan Geredetso ya iadeyi ziyaretim bugüne nasipmiş diye sözlerine başlarken bakanlığınca Gerede yi ilgilendiren konularda üzerine düşeni yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini belirtdi. Demiryolu projesi ile ilgili yapılan çalışmalardan bahseden Coşkunyürek Doğu Karadeniz otoyol projesinin de Gerede den başlayacağını söyledi.