Gerede Vergi dairesi Müdürü Cevat Bostancı ve daire personeli  "27.Vergi Haftası" kutlamaları çerçevesinde Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ‘na  ziyaret gerçekleştirdi. Heyet Başkan Ersin Kaşka ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı tarafından karşılanırken Gerede  Vergi Dairesi Müdürü Cevat Bostancı  “Vergi Haftası’nın 27. yılını kutluyoruz. 22-28 Şubat tarihleri arasında ülkemiz genelinde kutlamalar gerçekleşiyor.

Vergi Haftası’nda verginin tabana yayılması, mükelleflerinin vergiye gönüllü uyum sağlaması, mükellef kurumumuza karşı sıcak  ilişkilerinin geliştirilmesi gibi amaçlar doğrultusunda hedeflerimiz var.hedefleniyor.Bu amaçlara ulaşma adına hafta boyunca etkinliklerimiz olacak bu kapsamda sizleri ziyaret etmekten mutluyum dedi. Başka kaşka ise başta vergi dairesi müdürümüz olmak üzere vergi dairesi personelini odamızda ağırlamaktan mutlu olduğunu  27.ncisini kutladığımız Vergi Haftası öncelikle ilçemize ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Gerede olarak mükelleflerin borcuna sadık devletine bağlı bir ilçe olmamızla gururluyuz.İnşallah  kazançlarımız artıkça devlete olan katkımızda artarak sürecek bizler devlete verilen her kuruşun kutsal olduğuna inanıyoruz diyerek tekrar haftanın hayırlı olmasını diledi.