EKONOMİ BAKAN YARDIMCISI FATİH METİN GEREDE TSO’da

Ekonomi Bakan yardımcığı görevine atanan Bakan Yardımcısı Fatih METİN Gerede Ticaret ve Sanayi Odasına iadeyi ziyarette bulundu.Gerede Ticaret ve Sanayi odası yönetim ve meclis üyeleri geçtiğimiz günlerde Bakan Yardımcısı Fatih METİN’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardı.İadeyi ziyarette bulunan Fatih METİN  beraberinde  Gerede Belediye Başkanı Mustafa ALLAR,Akparti İlçe başkanı Şafak ve Belediye meclis üyeleri Gerede Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Ersin Kaşka  Meclis Meclis başkanı İ.sadi Özalp  Yönetim Kurulu ve meclis  üyelerince karşılandı.
    Ersin Kaşka tarafından bakan yardımcısına Gerede ekonomisi ile ilgili brifing verilirken Deri İhtisas  Organize sanayi bölgesine taşınma aşamasında verilebilecekler destekler başta olmak üzere deri kimyasalları ile ilgili mevzuat sıkıntıları ve Demiryoluna destek,Tatvantso ile geredetso arasında kardeş oda olma proje detayları ve İranla yeni dönemde ticaretin hızlandırılması konusunda yapılacak çalışmalar anlatıldı.
   Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih METİN ise Geredetso da olmaktan mutlu olduğunu odanın gerçekleştirdiği  projelerini şevkle dinlediğini dile getirdi.Ekonomi bakanlığının  Yatırım ve Ticaret ayağı ile ekonominin önünü açtığını ve Gümrük ve Ticaret bakan yardımcılığı görevinde iken edindiği birikimlerle Yatırım konusuna eğileceklerini ve bu aşamada Bolu ve ilçeleri için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.